Pää täynnä kysymyksiä

Tekisi mieli kirjoittaa elämää, onnea ja iloa puhkuvia kirjoituksia. Valloitan maailman ja elämä hymyilee! Olen aloittanut tämän tekstin monta kertaa ja pyyhkinyt aina pois. Teksti kuulostaa liian negatiiviselta. Siitä huokuu, että nyt ei mene hyvin.

Eikä menekään. Ja tavallaan menee. Vaikka kaikki olisi hyvin, elämässä väistämättä tulee vaiheita, kun fiilis ei ole parhaimmasta päästä. Isot elämänmuutokset ja pitkäaikainen kuormittavuus laskee vireystasoa mikäli ei pääse riittävästi palautumaan. Jonkin aikaa jaksaa painaa ja puskea, mutta rajakin tulee jossain kohti vastaan. Mitä aikaisemmin osaa kuunnella itseään, sen nopeammin siitä pääsee yli.

Pidän itseni haastamisesta, jokin vetää minua äärirajoille ja ylittämään itseni. Toisaalta en ole kovapäinen ja taidan kuormittua melko helposti, mikäli ympäristö ei tue palautumista tai itse muista herätä riittävän ajoissa. Sitä vain painaa pää jäässä.

Toisaalta olen oppinut itsestäni sen verran, että ymmärrän melko hyvin mistä fiilikset johtuvat. Silti niitä voi olla vaikea kuunnella. Suunta on ollut melko hyvin selvillä aina muutaman vuoden eteenpäin. Silloin on ollut helppo puskea. Nyt en enää tiedä.

Olisi monta polkua, jota seurata. Silti on vaikeaa ottaa ensimmäinen askel. Jääminen on haastavinta. Entäs kuin unelma saattaisi olla tiedossa, mutta vielä kovin kaukana?

Täytyisi löytää ensimmäinen askel.

Hmm.. ehkä nyt pitäisi antaa vain virran viedä.

IMG_20171206_105209.jpg.

 

 

 

Advertisements

Kommentoi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s