Helmi kuu-lumisia

Heh, olen ajatellut ensin kirjoittavani tämän postauksen tammikuussa, noh, helmikuussa aloin tehdä tekstiä ja nyt onkin maaliskuu. Aika haipakkaa on siis vuosi lähtenyt käyntiin ja homma sen kuin kiihtyy. Aika mahtavaa!

Mutta myös.

Pitää olla tarkkana, että pää pysyy mukana. Sunnuntaikuulumisia ja ajatuksen virtaa eli miten vuosi on lähtenyt käyntiin ja millä fiiliksillä.

Tämän kirjoitin tammikuun lopussa:

“Humpsis vain, vuotta 2016 on jo kuukausi takanapäin. Aika on mennyt valtavan nopeasti. Ensin muutama viikko reissun päällä, sen jälkeen työ- ja kouluhommissa. Treenejä ei myöskään ole unohdettu, painopiste on lähinnä ollut kuntouttavalla ja liikkuvuutta lisäävällä harjoittelulla.  Ja henkisellä valmistautumisella.”

Uusi valmennusjakso lähti siis helmikuun alussa rullaamaan ja tällä kertaa jatketaan kesäkuun loppuun asti. Voimaa, lihasmassaa, kehonmuokkausta. Suunnitelmallista treeniä ja ruokailua. Ensisijaisesti tavoite on jälleen se, että homman pitää olla ja tuntua suhteellisen helpolta. Hyvinvointi edellä. Mutta sen jälkeen.

Tavoite on saada parempia tuloksia aikaan kuin koskaan. Olla jälleen parempi ja vahvempi henkisesti ja fyysisesti. Kehittyä urheilijana. 

Nyt on reilu kuukausi tavoitteellista treeniä takana ja voin sanoa, että IHAN HUIKEE FIILIS. Treeni kulkee ja mieli on syvemmin hommassa mukana. Treenipuolesta ja kehityksestä lisää ensi viikolla. Pieni paljastus: kuukaudessa paino on tippunut tasan 0 kiloa. Toinen paljastus: se ei todellakaan tarkoita sitä, etteikö mitään olisi tapahtunut…

Salin ulkopuolella rullaa myös aika kivasti ja parhaimpia juttuja ovat olleet asiakkaat ja pitämäni jumpat, hitsi miten itsekin saa virtaa tyypeistä! On mahtavaa katsoa, kun jengi haastaa itseään, haluaa opetella uutta ja on täysillä mukana. Lisäksi ihmisten into ja avoimuus motivoi jatkuvasti kehittämään itseä valmentajana ja syventäämään omaa osaamista. Ootte hukeita hei!

Haasteitakin alkuvuodessa on ollut etenkin ajankäytön kanssa ja kuten alussa mainitsinkin, on todella täytynyt keskittyä, että pää pysyy mukana ja etenkin sosiaalisille suhteille olisi riittävästi aikaa. Omien treenien lisäksi nimittäin työn alla on gradu, jonka työstäminen alkaa olla voiton puolella, vaikka tehtävää riittääkin. Ajanhallinnan kanssa on oltava tarkkana, mutta huolellisella suunnittelulla ja valmistelulla saa aika tehokkaasti organisointisolmut aukaistua.

Olen alkanut meditoimaan aamuisin. 10-20 minuuttia hiljaisuutta ja hetkeen keskittymistä tekee ihmeitä päivän olotilalle, asiat tuntuvat selkeämmiltä ja homma pysyy paremmin hallussa. Keskittymiskyky on parempi ja olotila rauhallisempi.

Tuntuu myös, että saan enemmän aikaan ja energiaa riittää koko päiväksi.

Kaiken kaikkiaan alkuvuosi on alkanut vauhdikkaasti ja edelleen mennään. Parin viikon sisällä minulla on alkamassa useampikin uusi asiakkuus ja odotan innolla työskentelemistä kaikkien kanssa. Omista treeneistä saa virtaa ja on siistiä fiilistellä omaa kehittymistä niin salin kuin temppuilunkin kanssa. Ehkä siitä gradustakin selvitään. Toivoisin vain lisää aikaa olla läheisteni kanssa, mutta välillä on tahkottava. Mielessä olette aina <3

Helmi tämä maaliskuukin on. Rauhallisen napakasti etiäpäin niin hyvä tulloo ;)

img_20160304_140511.jpg

There’s nothing more energizing than jumping on a trampoline! Keep rockin’

P.S. Maanantaina Saliharjoittelun muistisääntöjen toinen osa. Kivaa sunnuntaita!

Advertisements

Kommentoi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s