Uusi vuosi ja uudet tuulet

image

Vuosi vaihtui melkein kolme viikkoa sitten. Oman vuoteni aloitin viime tiistaina, kun palasin lomaltani Suomeen. Pää tuli tällä viikolla mukaan, kun olen saanut viikkorutiinit pikku hiljaa järjestykseen.

Vaikka lomalla oli ihanaa ja olisin voinut ottaa kuumana porottavan auringon ja 30 asteen helteen mukaani, on ihan mukavaa olla myös Suomessa lumen ja pakkasen keskellä. Kevät tulee olemaan työn- ja treenintäyteinen, kesällä ja syksyllä on luvassa isoja muutoksia, tosin sitä en tiedä mitä ne ovat. Mutta sen tiedän, että vuodesta on tulossa hieno ja täynnä uusia kokemuksia.

Blogin puolella aion aktivoitua viimeistään helmikuussa. Tavoitteenani on säännöllistää kirjoittamista ja julkaista aktiivisesti tekstejä niin treenistä, hyvinvoinnista kuin ravinnostakin. Tämä sivusto on temmellyskenttäni ja haluan että se, ja täällä olevat tekstit näyttävät ja kuulostavat minulta. Mahtavinta on, jos joku saisi kirjoituksista vinkkejä ja motivaatiota omaan tekemiseensä.
image

Luvassa on ainakin tekstejä tavoitteellisesta harjoittelusta, treenin kannalta olennaisista asioista ja vinkkejä pysyvän liikunnallisen elämäntavan löytämiseen ja ylläpitämiseen.

Ja tietysti hauskanpito ;)

Ihanaa alkanutta vuotta ja tervetuloa mukaan!
image

-Iina

Kuvat Sri Lankalta

Advertisements

Kommentoi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s