Pure Love.

Ystävät. Tämä teksti on teille. Ihanaa joulua <3

Joulu on rakkauden ja perheen, yhdessäolon juhlaa. Moni viettää joulua kuitenkin yksin. Tai tuntee olevansa yksinäinen vaikka olisikin ihmisiä ympärillä. Sellainen tunne on kamala. Kun sinulla ei ole yhtään syytä nousta sängystä ylös. Kun et tiedä kelle kertoisit miten päiväsi on mennyt, mitä tänään on tapahtunut. Olen kokenut tuon vaiheen, mutta onneksi se on ollut ohi jo pidemmän aikaa.

Olen onnekas. Olen ymmärtänyt miten upeita ja mahtavia ihmisiä ympärilleni on tarttunut tässä vuosien varrella. Te ihmiset olette se, josta saan virtaa ja joiden takia teen näitä asioita. Ei ole päivääkään, etten ajattelisi teitä ja sitä kuinka onnekas olen. Vaikka moni teistä ei olisikaan fyysisesti läsnä, tiedän, että olette siellä jos teitä tarvitsen.

Haluan myös, että tiedätte, että olen läsnä aina, kun tarvitsette minua.

Muistakaa myös pitää itsestänne huolta. Ottakaa aikaa itselleni ja tehkää vain niitä asioita, joita rakastatte. Nauttikaa tästä elämästä, koska teillä on siihen mahdollisuus. Kun tiedätte mitä oikeasti tahdotte, koko maailma avautuu.

Tiedän, että välillä uhkaa kadoata arjen myllerykseen ja kiireen keskelle. Meinaa hukkua suorittamisen alle ja ehkä yrittää liimata päälle jotain kiiltokuvaa itsestä.

Muistakaa, että aina ei ole pakko jaksaa. Sinulla on täysi oikeus sanoa, että ei pysty. Tänään ei jaksa. Me ei olla koneita. Me ollaan ihmisiä joilla on ihmisten tarpeet ja ihmisten tunteet. Ennen kaikkea ollaan aika mahtavia, te ootte mahtavia. Just sellasena kuin olette. Rakkaina.

Jo ehtoopuolella oleva kuluva vuosi on ollut monella tapaa aika hieno. Työntäyteinen, mutta erittäin hyvällä tavalla. Yksi parhaimmista asioista tänä vuonna olette olleet te, rakkaat ystävät. Ja perhe, ootte tekin aika mahtavia.

Kun tämä teksti tulee julki, olen viettämässä joulua maapallon toisella puolella. Tankkaamassa d-vitamiinivarastoja lopputalvea varten. En tiedä mitä olen tekemässä, mutta tiedän ketkä ovat ajatuksissani.

Aloitin tämän tekstin kirjoittamisen moneen otteeseen. Miettinyt mitä kirjoittaisin, miten sanoisin kaiken mitä haluan sanoa. Toisaalta voisin kirjoittaa tekstiä sivu kaupalla, toisaalta en keksi mitään sanottavaa. Ehkä sellaisessa tilanteessa vähemmän on enemmän.

Olette tärkeitä. Aina.

_MG_0015

Advertisements

Kommentoi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s